Om oss på sifferAKUTEN

sifferAKUTEN är en auktoriserad redovisningsfirma med lång erfarenhet av ekonomiarbete inom olika branscher och vi är medlemmar i FAR. Vi är fem medarbetare som hjälper olika typer av företagsformer, aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor, med deras redovisning.

Sifferakutens tjänster finns även att tillgå via redovisningskonsult i Vimpeltorpet, Kalmar.
Kontakta .

Läs mer om vad vi kan göra för er som kund

Det lönar sig att arbeta med sifferAKUTEN

Alltför ofta visar det sig bli svårt att få tiden att räcka till när det är dags för månadsavstämningar, löner, bokslut, deklaration, möte med personalen eller kanske de för företaget så viktiga kunderna.

När skatter skall betalas och kostnader redovisas krävs både tid, god översikt över ekonomin och kunskaper om regler, skyldig- och rättigheter etc. Ibland behövs utdrag ur historik, varför ett ordnat och välplanerat ekonomiskt arkiv bör ha hög prioritet från allra första siffran. Ett väl fungerande företag kräver också en topptrimmad administration som utgår ifrån både företagets och personalens bästa.

Ingenting är oss främmande och vi arbetar alltid utifrån varje företags specifika behov och förväntningar. Därför ser vi det som en självklar service att också kunna erbjuda en skräddarsydd paketlösning som står i god samklang med hur du vill att ditt företag ska fungera ekonomiskt och administrativt. Välkommen att ringa oss och boka tid för kostnadsfri konsultation. Det kan löna sig!